Kontakta oss


Ansök till oss

Vill du ställa ditt barn i kö till föräldrakooperativet Sol och Dur? Ansök till oss genom att logga in på Stockholms stads e-tjänst Min barnomsorg (du behöver e-legitimation) och följ instruktionerna.

Stockholms stad införde under hösten 2014 ett nytt gemensamt ansökningssystem för att söka plats i både fristående och kommunal förskola och pedagogisk omsorg/familjedaghem. Sol och Dur ingår i detta gemensamma ansökningssystem.

Stadens kontaktcenter kan svara på frågor om ansökningssystemet på telefon 08-508 00 508, och på mejl forskola@stockholm.se. Du kan även läsa mer om det gemensamma ansökningssystemet här: http://www.stockholm.se/forskola

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra köregler
På Sol och Dur krävs det att du som förälder tar en aktiv roll och deltar i till exempel styrelsearbete, arbetsgrupper och andra gemensamma aktiviteter (8 kap.18 paragrafen skollagen (2010:800) ), detta kan du läsa mer om på Stockholms stads hemsida där fakta om oss finns. Vi följer Stockholms stads regler för antagning.

Maxtaxa 
Vi följer Stockholm stads riktlinjer för avgifter inom barnomsorgen, så kallad maxtaxa. Avgiften räknas ut med hänsyn till familjens inkomst.

Har du frågor?
Om du har frågor om din ansökan eller kö plats till oss, så hör av dig till barnrekrytering@solochdur.se

Vid frågor kring verksamheten kontakta Förskolechef Therese hall therese.hall@solochdur.se

För besök hänvisar vi i första hand till vårt Öppet hus som sker i februari varje år. I annat fall, kontakta förskolechefen för att boka in ett besök.

Karta

Sol & Dur finns på Slånbacken 8 i Spånga.

Visa större karta

 

E-post och postadress

Postadress

Förskolan Sol & Dur
Slånbacken 8
163 51 Spånga

E-post
info@solochdur.se